Mijn Webpages:

Blog

view:  full / summary

Coronavirus vervolg/Oriflame vervolg

Posted on September 26, 2020 at 11:15 AM Comments comments ()

Gelukkig mochten de contactberoepen waaronder ik uiteraard ook val, medio mei weer open hetzij compleet aangepast... Een grote plexiglazen plaat over het midden van de werktafel, geen toiletbezoek, geen gezellig bakkie koffie of thee meer..Het mondkapje draag ik nu de hele behandeling....:( Maar heeee! We mochten weer OPEN!!! Lange tijd voor mijn lieve klanten uittrekken omdat de meesten weer een nieuwe set nodig hadden, mét of zonder verlenging, en er na elke klant nog grondiger da...

Read Full Post »

Coronavirus

Posted on April 26, 2020 at 6:30 AM Comments comments ()

Helaas, op 16 maart 2020 moeten besluiten de salon te sluiten ivm het Coronavirus...Tijd om te verven, schoonmaken, nieuwe vitrinekast kopen voor mijn verkoop producten te etaleren. Ook wel eens lekker...alhoewel de reden waarom niet tof is.

Wat een narigheid, de 1,5 meter maatschappij. Mensen worden kriegelig, teveel zieken en sterfgevallen, wat een vreselijke tijd! En wat ook erg is en een vreselijke bijkomstigheid: het eenzaamheidsvirus. Vooral de ouderen die nog maar alleen zijn, n...

Read Full Post »

Lente 2020

Posted on March 8, 2020 at 8:40 AM Comments comments ()
Daar zijn we weer met een update. De salon loopt uitstekend. Drukte alom en veel tevreden en trouwe klantjes. Omdat ik zelf fan ben van het "wonderpotje" bijenwas Tender Care van Oriflame, ben ik gaan denken over de producten en om ze zelf te kunnen bestellen als distributeur. Dit heb ik gedaan, en wát een leuke mooie en fijne producten hebben ze daar!!! Leuk om bij te verkopen. Ik word er alleen een beetje hebberig van... Mensen ontvangen elke dag een berichtje over een leuke aanbieding al... Read Full Post »

lente 2019

Posted on April 25, 2019 at 3:50 PM Comments comments ()
Een paar weken geleden op de beauty trade beurs in Utrecht geweest met mijn dochter! Wat een leerzame gezellige en interessante beurs is dat. Heb een paar leuke workshops gevolgd en heb me verdiept in het stempeltechniek nailart. Heb hiervoor ook alles aangeschaft om jullie een leuke print te geven op één of meerdere nagels. Heb het inmiddels in de praktijk uitgevoerd en het werkt fantastisch. Heb ook de Orly / BC Nails stand bezocht, mijn groothandel waar ik tegenwoordig mijn producten beste... Read Full Post »

Kerst 2018

Posted on December 4, 2018 at 3:35 PM Comments comments ()
De kerstcountdown is weer begonnen en ik zit de week voor kerstmis al helemaal vol... Zo fijn dat jullie vaste klanten al van te voren jullie afspraak hebben vastgezet, dit is voor jullie prettig, en voor mij ook! Het zou kunnen dat de behandelingen een paar minuutjes uitlopen in verband met een kerstglitter of iets dergelijks, maar ik probeer iedereen evenveel aandacht te geven, dus hiervoor graag jullie begrip. Uiteraard ligt er voor elke vaste klant weer een kleine kerstattentie klaa... Read Full Post »

Wat een jaar!!!

Posted on August 26, 2018 at 2:40 PM Comments comments ()
En zo zitten we alweer in eind augustus van dit jaar... Wat heb ik het heerlijk druk, en wat een leuke nieuwe dingen, kleuren en klanten zijn er voorbij gekomen! Van de zomer, na mijn heerlijke vakantie op Kos, heb ik bij Ashley van AM Nailacademy weer leuke en leerzame workshops gevolgd. Gelijk weer nieuwe spulletjes meegenomen ook natuurlijk! Samenwerking aangegaan met de HoekscheWaardpas, een geweldig initiatief van twee jongeheren die de ondernemers en verenigingen hier willen stimuleren... Read Full Post »

Nieuw in de salon

Posted on January 11, 2018 at 10:45 AM Comments comments ()
Vanaf januari 2018 hebben we de Orly Breathable nagellakserie. 18 superkleuren of een mooie glanzende doorzichtige lak, met toegevoegde arganolie en vitamine B5 en C. Het geeft de nagels een oppepper en het fijne ervan is dat deze lak geen base- of topcoat nodig heeft, dus lekker snel klaar. Ook kan u het zelf weer verwijderen met nagellakremover. In januari en februari betaalt u hiervoor incl een kleine manicure maar 15 euro in plaats van de gewone prijs 17,95 euro!!!

Vrijdag overdag open!!!

Posted on October 10, 2017 at 10:35 AM Comments comments ()
Vanaf heden is het zover! De salon is ook open op de vrijdag overdag! Zodoende hoef ik geen klantenstop in te voeren, maar kunnen er nog steeds nieuwe mensen de mooie Orly kleuren gellak komen proberen onder het genot van een lekker vers bakje koffie of thee...

workshop en update...

Posted on February 18, 2017 at 7:25 AM Comments comments ()
Alweer volop in het nieuwe jaar en lekker bezig mag ik wel zeggen... De workshop natural nails gedaan, en weer veel geleerd. In de praktijk heb ik het ook al meerdere malen mogen doen en alle klantjes waren enthousiast! De natural nails van BC blijft lang zitten en is prachtig van kleur en glans. Ook heb ik zes mooie nieuwe kleuren van HN nails gellak met een bijzondere samenstelling! Hierin zit iets van metaal en wanneer er met een magneetpen overheen gegaan wordt, krijgen we een fantasti... Read Full Post »

Update

Posted on December 18, 2016 at 6:25 AM Comments comments ()
Hier zo aan het einde van het nieuwe jaar nog even bijkletsen. Een hele lange tijd heb ik getwijfeld of ik dit allemaal wel moest gaan doen. Een complete opleiding, modellen zoeken om mee te nemen, salon inrichten en flyers en visitekaartjes verspreiden om nieuwe klanten te werven. Maar wat ben ik blij en trots dat ik het gedaan heb! Natuurlijk is elke start heel moeilijk. Soms heb je het idee dat het maar niet van de grond komt... Maar zo langzaamaan zie je het toch groeien, leuke, lieve ... Read Full Post »

Rss_feed