Mijn Webpages:

Blog

Coronavirus vervolg/Oriflame vervolg

Posted on September 26, 2020 at 11:15 AM

Gelukkig mochten de contactberoepen waaronder ik uiteraard ook val, medio mei weer open hetzij compleet aangepast... Een grote plexiglazen plaat over het midden van de werktafel, geen toiletbezoek, geen gezellig bakkie koffie of thee meer..Het mondkapje draag ik nu de hele behandeling....:( Maar heeee! We mochten weer OPEN!!! Lange tijd voor mijn lieve klanten uittrekken omdat de meesten weer een nieuwe set nodig hadden, mét of zonder verlenging, en er na elke klant nog grondiger dan gewoonlijk  gedesinfecteerd moest worden. Dat laatste doen we nog steeds en gaat voorlopig niet voorbij denk ik. Wat heb ik het gemist, en zeker het fijne contact met mijn dames!  

Verder heb ik leuk Oriflame nieuws. Volgende maand krijgt elke Brand partner (Lees: distributeur) van Oriflame een persoonlijke webshop. Na het aanklikken en openen van de persoonlijke link kunnen mensen zelf hun bestelling bij deze cosmetica kanjer bestellen, betalen en wordt het netjes snel bij de klanten zelf bezorgd. Maar al wil je je spulletjes hier bij mij ophalen zoals je gewend was kan dat natuurlijk ook nog. Dus wil je ook online Oriflame producten bekijken, en of bestellen, laat het me weten, dan geef ik je mijn persoonlijke link. Ook als je zelf Brand partner wilt worden, met zijn leuke voordelen, kan dat ook via mijn persoon.

Ondertussen ben ik zelf grootverbruiker van deze heerlijke cosmeticalijn geworden en ik moet zeggen, ik wil niet meer terug...De Novage huidverzorgingslijn (50+ helaas alweer :/) is verreweg mijn favoriet. Maak er een routine van, elke ochtend en avond, het kost je nog geen 5 minuutjes, maar je gaat zo prettig je dag of je bed in...Heerlijk geurend, romig, trekt snel in, maakt glad en mijn huid heeft echt een boost gekregen...Nu al! En uiteraard de Tender Care, het welbekende kleine wonderpotje met bijenwas en vitamines...heerlijk voor de lippen en droge huidplekjes... Ach, ik kan zo wel uren doorgaan, maar ik zou zeggen: kijk de webshop volgende maand zelf in en verbaas je over de hoeveelheid natuurlijke engoedwerkende producten en dat voor een prima en eerlijke prijs! 

Categories: None